INTERWIZJA.WARSZAWA TV

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności

27 lutego w Centralnej Bibliotece Rolniczej odbył się wykład na temat: Mleko i produkty mleczne.
Wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności.

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

Współorganizatorzy przedsięwzięcia: PQF Dobro Wspólne, CBR.

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

Prof. SGGW dr hab. Antoni Pluta „Znaczenie żywieniowe produktów mleczarskich – blaski i cienie”

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

Dyskusja panelowa – „Wszystko o mleku”

dr Gabriel Janowski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

Warsztaty serowarskie – mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski „Więcej niż mleko”

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

mgr inż.technolog żywności Krzysztof Jaworski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr Gabriel Janowski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr Gabriel Janowski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr Gabriel Janowski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr Gabriel Janowski
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

dr hab. Antoni Pluta
„Mleko i produkty mleczne”- wykład w ramach Programu PQF Polska Jakość Żywności
fot. ŚWIECZAK

W holu głównym Centralnej Biblioteki Rolniczej odbyła się prezentacja, smakowanie i sprzedaż produktów mlecznych i mleka (bezpośrednio od rolników).